BREAKING NEWS: Wedding planner-ii nu citesc in stele

buchet mireasa, cum aleg buchetul de mireasa, culori buchet mireasa, flori buchet mireasa

Dragilor dragi, va spun in regim de breaking news si news alert 🙂 ca wedding planner-ii nu citesc in stele si nici nu au un glob magic de cristal in care vad ce va place si ce nu va place. Cand va intrebam despre voi, despre cum sunteti, cum v-ati cunoscut, ce va place, ce nu va place, nu o facem dintr-o curiozitate morbida, mai ceva ca a batranelelor cu 7 pisici, ci pentru ca incercam sa va cunoastem.

Sa presupunem, nu, nu prin absurd, ci foarte concret, ca mireasa vrea in mod special trandafiri roz si nu orice roz, ci unul anume. Automat te gandesti ca vei primi o fotografie cu „acea” nuanta de roz. Nu o primesti, dar ti se precizeaza ca e un roz mai deschis. Bineinteles ca nu este suficient, nimeni nu vrea sa isi puna in cap o mireasa cu preferinte clare (more or less), asa ca ii trimitem noi niste fotografii din care sa aleaga infama nuanta de roz si, cu toate ca ne asteptam sa primim inapoi fotografia aleasa ori un raspuns de tipul „poza x”, raspunsul a fost nuanta mai deschisa… Acesta este un exemplu de asa nu. Un wedding planner, un designer de eveniment este, prin natura meseriei, atent la detalii, observa nuante, alege dintre obiecte foarte asemanatoare unul anume pentru ca i se pare „mai nu stiu cum”. Noi nu facem exceptie si ne dorim, ca fiecare nunta sa fie cat mai aproape de ceea ce si-au dorit mirii. Bineinteles ca fericirea lor sau succesul nuntii nu sta in acea nuanta de roz sau in acele bomboane sau macarons ca marturii si nici macar in acel design de tort, dar pentru ca este usor sa pierzi din vedere ce este important si ce nu, incercam sa nu crestem nivelul de emotii si stress.

Mai stiti filmul Jerry Maguire? Da, da, cel cu Tom Cruise in… sosete si cu celebra replica „show me the money”. Ei, pastram filmul, dar ma intereseaza alta replica – „help me to help you”. Asadar, dragilor, ajutati-ne sa va ajutam. O nunta vine la pachet cu o lista lunga de sarcini si lucruri de bifat si dorinte si emotii si stari si angoase, dar nu trebuie sa fie asa. Este redundant, dar cele mai mari sanse sa aveti o nunta asa cum va doriti sunt atunci cand ne spuneti ceva doriti. Nu va asteptati la asta, nu-i asa?! 🙂

Ca tot veni vorba de flori, buchete si alegeri…alegerea unei mirese care a stiut clar ce isi doreste.

Foto: Tina Obreja


Lasă un răspuns