Ce se mai poarta in materie de…nunti?

Mi se intampla destul de frecvent, cel putin la inceput de an/sezon, sa citec in publicatiile de profil, articole cu titluri pompoase: „Noile tendinte pentru nunti”/ „Afla tot ce e la moda in materie de nunti!”, „Top 5 tendinte pentru nunti in 2014” etc. Si mi se intampla, uneori, sa primesc intrebari din partea celor pe care ii consiliez, referitoare la „care sunt tendintele anului in organizarea nuntilor? Candy bar sau fantana de ciocolata, band sau DJ, macarons sau cupcakes…?”

Si ce sa vezi…se poarta ceea ce iti place, ce ti se potriveste! E firesc sa iti doresti o rochie, un make-up sau o coafura care respecta tendintele epocii in care te casatoresti, dar nu e firesc sa organizezi intregul eveniment in functie de anumite tendinte. Evenimentul trebuie sa te reprezinte pe tine, pe voi, sa reflecte povestea voastra si nu pe cea a altor 1000.000 de cupluri care se casatoresc in acelasi ani si care incearca sa „respecte tendintele”.

Culoarea anului e turcoaz? Indrazneste si foloseste galben daca iti place si te reprezinta. Poate e candy bar-ul in mare voga, dar invitatilor nu le va scadea glicemia daca nu au „un mic colt dulce”. Daca alte cupluri care se casatoresc se intrec in a aduce artisti care mai de care, invitatii vostri se vor simti la fel de bine si cu muzica mixata de un DJ (bineinteles, depinde si de DJ). Dansul pinguinului nu e „un must have” (chiar nu e!), dupa cum nu e nici furatul miresei sau dezgatitul.

Indrazneste sa faci alegerile care te reprezinta, indrazneste sa nu iti organizezi nunta dupa un tipar anume. Nunta este un eveniment PERSONAL, nu un obiect vestimentar sau unul pentru decor care se schimba in functie de tendinte!

Imi plac miresele indraznete, care nu tin cont de trend sau de „asa trebuie”. Voua? 🙂

tendinte nunta, trend nunta, fotografii nunta, rock bride


Lasă un răspuns