De ce wedding planner?

  • Pentru ca am dorit o abordare diferita a organizarii de evenimente private. Credem ca o logodna, o nunta sau un botez pot fi mai mult decat o masa decorata, un meniu traditional si ambianta sonoră placuta.
  • Pentru ca nu dorim sa achizitionam resurse pe care apoi sa le vindem cu orice pret clientilor mei, din contra, sa le gasim pe cele mai potrivite pentru implementarea evenimentului vostru sau daca e cazul sa le creem impreuna, oferindu-va astfel, posibilitati multiple.
  • Pentru ca din propria experienta, stim cat de bine te simti atunci cand in cea mai importanta zi, exista cineva care din umbra, coordoneaza totul si se asigura ca lucrurile ies cum ti-ai dorit.

Ne-ar placea ca ”acel cineva din umbra” să fim noi, sa fim alaturi de voi cand cautati idei pentru ziua cea mare, cand creati invitatiile si de ce nu, la probat de rochii. Ne dorim  sa va preluam din povara cautarii celor mai potrivite resurse, negocierii cu diversi furnizori. In ziua cea mare, vom avea grija ca voi sa fiti cei mai de seama invitati, sa nu va preocupati de ce aranjamentele nu sunt gata, cand vine artistul X, de ce intarzie desertul etc.?

Revenind la ”oile noastre”…daca nunta ideala inseamna doar voi doi pe o plaja pustie, ne vom bucura sa organizam escapada perfecta :). Daca va doriti sa fie toata lumea alaturi in ziua cea mare, vom fi si noi alaturi de voi pentru ca totul sa iasa ”ca la carte”. Si daca inca nu ai cerut-o pentru ca esti in pana de idei, avem cateva idei de imprumut 🙂

Suntem de gasit pe www.blacktie-events.ro, la office@blacktie-events.ro/roxana@blacktie-events.ro/raluca@blacktie-events.ro sau la numarul de telefon: 0727. 844.986.


2 comments

Lasă un răspuns