Nunta spectacol: ce tip de entertainment sa alegem pentru nunta?

Printre cele mai frecvente intrebari pe care le primim de la cei pe care ii consiliem sunt: ce activitati de entertainment sa mai adaugam in programul de nunta, care sunt tendintele in materie de entertainment, cu ce sa ne mai surprindem invitatii? Indiferent de formulare, toate fac referire la acelasi aspect: activitatile de entertainment introduse in programul de nunta.

E bine sa ne gandim la invitatii nostri, sa ii surprindem, sa tinem cont de dorintele lor si sa oferim, pe cat posibil, momente pe placul tuturor. Nu trebuie insa, sa exageram si sa ajungem la extreme si mai ales, nu trebuie sa uitam ca:

1. Nunta nu e un spectacol. Invitatii nu isi cumpara „bilete” la teatru/concerte, ci vin pentru miri, pentru ca doresc sa le fie aproape in unul dintre cele mai importante momente din viata lor.

2. Nunta nu reprezinta motiv de intrecere cu prietenii, colegii si nu trebuie croita doar dupa tendinte. Evenimentul organizat trebuie sa va reprezinte, sa fie in cooncordanta cu personalitatea voastra, alegerile voastre. Programul nuntii nu trebuie sa cuprinda neaparat un moment de dans artistic sau karaoke cu mirii doar pentru ca si prietenii vostri au avut. Nu trebuie sa chemati artisti renumit, sa aveti momente sustinute de un magician/caricaturist doar pentru ca astfel spun tendintele. Important este ca ceea ce alegeti sa va reprezinte.

Daca bugetul nu va permite inserarea diverselor momente artistice, nu e nicio tragedie, nu influenteaza reusita petrecerii. Just, keep it simple! Aminti-va ca invitatii vin pentru voi, nu pentru spectacol.

Ce ati putea face, in linii mari, pentru a va asigura ca invitatii se vor simti bine?

  • Daca aveti un buget limitat, optati doar pentru DJ bine ales si pentru un playlist realizat impreuna cu acesta. Nu va bazati doar pe experienta si alegerile DJ-ului, voi va cunoasteti cel mai bine invitatii si preferintele lor.
  • Chiar daca voi nu agreati anumite genuri de muzica, incercati sa mentineti un echilibru intre ceea ce va place voua si ceea ce isi doresc invitatii. Desigur, vor fi si nemultumiti, dar nu puteti impaca gusturile a in medie 100 de oameni.
  • Daca bugetul va permite, puteti opta pentru un band fie consacrat, fie de cover-uri, care sa alterneze cu momentele rezervate DJ-ului.
  • Cel mai important, fiti alaturi de invitatii vostri: socializati cu ei, dansati cu ei.Poate fi destul de obositor, dar se intampla o data in viata, nu ? 🙂

Dincolo de momentele artistice surpriza pe care le rezervati, invitatii pretuiesc acele clipe pe care le pot petrece impreuna cu voi. Astfel, nu va concentrati toate eforturile pentru a avea un program artistic cat mai incarcat si pentru a bifa toate activitatile, ci mai degraba pentru a va bucura de momentele pe care le traiti atunci, alaturi de cei dragi.

Altfel spus, Live your story 🙂

november wedding miri, nunta in noiembrie, nunta extrasezon


Lasă un răspuns