Rock my wedding sau Andra + Cristi = LOVE

Andra si Cristi s-au casatorit in mai, pe 17, la Tulcea. Pe Andra o cunosteam din liceu, dar in timp s-a mai pierdut legatura, iar pe Cristi l-am cunoscut cam cu un an inainte de nunta. Cand ne-au spus ca ar vrea sa ii ajutam cu nunta, ei se ocupasera deja de aproape tot si mai aveau nevoie doar de cineva care sa ii ajute cu florile si decoratiunile si de cateva sfaturi. Au stiut foarte bine ce isi doresc. Cristi a vrut vrut ceva simplu si frumos si care sa ii placa Andrei, iar Andra a vrut ROZ si chestii fun si relaxate.

Ne-am mai intalnit de cateva ori ca sa vedem exact ce le-ar placea si ne-am pus pe treaba. Cand avem o nunta in provincie, preferam, pe cat posibil sa lucram cu furnizori locali. Asa am facut si de aceasta data si am luat decoratiunile si florile de la o agentie din Tulcea. Ce nu am gasit in Tulcea am adus din Bucuresti… ba o colivie, doua, niste vaze, rame foto, servetele roz, ghirlande roz, panglici. V-am spus ca rozul a fost la putere 😀 .

Papetaria am lucrat-o cu Emilia & Emilia si fost cu verde-oliv si bujori rooooz.

papetarie, invitatii nunta, invitatii tematice, invitatii cu bujori

Coltul dulce a fost cat se poate de colorat, cu o gramada de bomboane, jeleuri, briose, acadele si marshmallows. Pentru pom-pomurile delicioase ii multumim domnisoarei de onoare, Andreea 🙂

IMG_1337

candy bar roz, candy bar tematic, candy bar nunta

Pentru mirii veseli si gasca nebuna am avut si props (multumim Bows & Pies Design 🙂 ) si toata lumea s-a tras in poza cu ele.

wedding props, poze haioase nunta wedding-props

Ei, Andra si Cristi, au fost frumosi tare. El a avut un smoking clasic, iar ea o rochita Agnes Toma si o coronita de flori 🙂 .

Atmosfera de neuitat nu s-a datorat, insa, doar aranjamentelor, papetariei, rochiei etc., ci in special mirilor care au stiut sa se simta bine la nunta lor, sa se distreze asa cum doar ei stiu sa o faca cu prietenii lor, sa indrazneasca sa aiba o nunta a lor, croita dupa ei si nu dupa un tipar anume: o nunta in rochie, smoking si conversi, o nunta unde invitatii au imbinat de minune horele clasice cu dansul pe hard rock si unde mirii „si-au facut intrarea” pe Blue Jeans si nu in pasi de vals. Si…ce credeti? They still and will live happily ever after 😀 .

Cea mai mare satisfactie a venit spre final, cand mama Andrei mi-a spus ca ii place mult nunta pentru ca fiecare face ce vrea si se simte bine. Pentru noi ramane nunta cu mult roz, condimentata cu rock si cu oameni care stiu sa se distreze 🙂 .

nunta in tenesi-nunta in conversi, pantofi nunta

dansul mirilor, blue jeans, dans miri nunta

hard rock wedding, hard rock la nunta, muzica nunta

rock my wedding, i am sexy and i know it, sexy bride

Photo: Cristi Rosila

Papetarie: Emilia

Wedding props: Bows & Pies Design

Locatie: Steaua Apelor, Tulcea

Aranjamente florale & decoratiuni mese: Regal Mariage

Planning & coordination: Black Tie Events


5 comments

  1. Alexandra says:

    Buna Dragele mele, va multumesc inca o data de ajutor, ati fost extraordinare! Oricine isi doreste o nunta minunata lipsita de stres sa apeleze la voi! Va recomand cu cea mai mare caldura de fiecare data! O echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului!

  2. Cristian Tudor says:

    Una dintre cele mai frumoase nunti la care am participat ca fotograf. Miri extraordinari, locatie frumoasa, petrecere pe cinste și cu multi tineri care stiu să se distreze.
    Imi este dor să vă revad!!

Lasă un răspuns