Valentine’s Day Wedding

nunta in februarie, nunta de Valentine`s day, Valentine`s weddingPentru ca suntem in „luna dragostei”, despre ce as putea sa va scriu, decat despre dragoste…Mai precis, despre nuntile organizate in luna februarie, de Valentine`s Day sau Dragobete.

Alegerea datei pentru organizarea evenimentelor din viata noastra ne apartine, fara indoiala. De cele mai multe ori, stabilim data in functie de anumite momente cheie: ziua cand ne-am cunoscut/cand aniversam x ani de relatie etc. Sunt, insa, si motive mai practice, cum ar fi cele de ordin pecuniar, care stau la baza alegerii pe care o facem (o nunta in extrasezon poate implica costuri mai reduse, fara a face neaparat compromisuri in privinta calitatii serviciilor).

Nuntile organizate de Valentine`s Day nu reprezinta o noutate (nu doar cununia civila sau o simpla logodna, ci evenimentul complet: cununie religioasa + receptie). De ce ne-am alege aceasta data? Poate ca intr-adevar, data respectiva prezinta o semnificatie pentru noi sau poate ca suntem loviti in mod subit de un romantism incurabil in aparenta, dar care dispare la fel de subit a doua zi dupa Valentine`s Day.

De ce nu am alege ziua de Valentine`s Day pentru a organiza nunta? Hai sa vedem…

1. Pentru ca ne dorim ca ziua nuntii noastre sa fie intr-adevar una speciala si nu una sarbatorita la comun cu tot mapamond-ul.
2. Pentru ca o receptie organizata in aceasta zi costa mult peste asteptari. Chiar daca februarie este o luna din extrasezonul nuntilor, o data pe an e Valentine`s day…

Motive or mai fi, dar pe acestea doua le consider principale. Insa, gusturile nu se discuta; daca voi credeti ca aceasta ar fi data cand ”planetele se aliniaza in favoarea voastra”, go for it. Important e ca voi sa va simititi bine in aceasta zi si sa traiti din plin evenimentul vostru!

Foto: www.thesemifrugallife.com


Lasă un răspuns